Garmin

Garmin is wereldwijd marktleider op het gebied van GPS-toestellen. Garmin produceert niet alleen navigatiesystemen voor in de auto, maar biedt ook navigatie-oplossingen speciaal voor de martieme doeleinden.
Jachthaven de Vioolsleutel is dealer van Garmin en wij bouwen ook alle apparatuur professioneel in.

Garmin® biedt een compleet nieuwe range randapparatuur voor de boot
Garmin is trots om de volgende generatie, 4kW high definition dome radars, GMR™ 18 xHD en 24 xHD te introduceren. Het integreert een dynamisch nieuw uiterlijk en implementeert intuïtieve open-array specificaties in een dome, de GMR 18 xHD en 24 xHD geven een duidelijk beeld en het gebruik en de instellingen zijn eenvoudig.

De GMR 18 xHD en 24 xHD leveren een betere prestatie en hogere resolutie dan de vorige serie Garmin dome radars. Nu ontvangt de schipper, met een maximum snelheid van 48 rpm en automatische gain instellingen, sneller een signaal terug om zo een beter beeld te krijgen van de omgeving en de kans op aanvaringen te verkleinen. Ook met de nieuwe Dynamic AutoGain en Dynamic Sea Filter, kunnen de radars zich constant aanpassen aan de omgeving en een optimale prestatie leveren in verschillende condities.

Met een range van 48 nautische mijlen, bieden de GMR 18 xHD en 24 xHD dual range operatie die ervoor zorgt dat een split-screen display mogelijk is met weergave van kort en lang bereik naast elkaar. En met de heldere 8-bit kleuren heeft de schipper een meer accuraat beeld van wat er zich om het schip afspeelt

garmin